The Best Fluffy Pancakes recipe you will fall in love with. Full of tips and tricks to help you make the best pancakes.

Πώς να φτιάξετε ρολά πίτσας πεπερόνι

Ρολά πίτσας με πεπερόνι: προετοιμασμένα με τη δοκιμασμένη στην κουζίνα συνταγή μου για ζύμη πίτσας, αυτά τα ρολά πίτσας με πεπερόνι είναι ένα στιγμιαίο δώρο για το πλήθος. Γεμάτα με τυρί μοτσαρέλα και πεπερόνι, αυτά τα ρολά είναι πολύ ωραία βουτηγμένα στην αγαπημένη σας σάλτσα πίτσας.

Pepperoni Pizza Rolls

Αυτά είναι ρολά πίτσας με πεπερόνι και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένη ή σπιτική ζύμη πίτσας!

Μου πήρε 3 προσπάθειες για να πετύχω αυτά τα ρολά πίτσας σωστά. Την 1η φορά που τα έφτιαξα, τα ρολά διαλύθηκαν τελείως καθώς τα έκοβα. Τη 2η φορά, τα έκαψα μέχρι να γίνουν μαύρα και τραγανά. Αλλά η 3η φορά ήταν μια χαρά! Τα ρολά ήταν η τελειότητα της πίτσας: τραγανά στο κάτω μέρος, τρυφερά στο εσωτερικό, με πολύ τυρί και γεμάτα με πεπερόνι. Θα λατρέψετε να φτιάχνετε και να τρώτε πίτσα με αυτόν τον τρόπο.

Σπιτική ζύμη για πίτσα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγορασμένη από το κατάστημα, αλλά σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε τη σπιτική ζύμη για πίτσα. Αυτή η άπαχη ζύμη φτιάχνει μια κρούστα που είναι εξαιρετικά γευστική και τραγανή με ένα εξαιρετικά μαλακό και μαστιχωτό εσωτερικό. Μπορείτε να με παρακολουθήσετε να φτιάχνω τη ζύμη σε αυτό το χρήσιμο βίντεο. Ολόκληρη η συνταγή της ζύμης δίνει 24 ρολά πίτσας, αλλά μπορείτε να κόψετε τη ζύμη στη μέση για να δώσετε μόνο 12 ρολά. (Η επιπλέον ζύμη πίτσας καταψύχεται και ξεπαγώνει υπέροχα).

Πώς να φτιάξετε ρολά πίτσας

Τα ρολά πίτσας είναι εκπληκτικά απλά και αν έχετε φτιάξει ρολά κανέλας στο παρελθόν, γνωρίζετε τη διαδικασία. Όλα μοιάζουν αρκετά με την παρασκευή στρομπόλι. Αφού ετοιμάσετε τη ζύμη για πίτσα, ακολουθήστε αυτά τα 3 εύκολα βήματα:

  1. Ανοίξτε τη ζύμη, κάντε βαθουλώματα με τα δάχτυλά σας και αλείψτε την με ελαιόλαδο. Γιατί; Τα μικρά βαθουλώματα στη ζύμη εμποδίζουν τις φυσαλίδες αέρα και το ελαιόλαδο εμποδίζει το μούδιασμα.
  2. Γεμίστε τη ζύμη με τα αγαπημένα σας υλικά για πίτσα, όπως σάλτσα πίτσας, τυρί και πεπερόνι. Οι λεπτές φέτες πιπεριάς, τα κρεμμύδια και το μαγειρεμένο θρυμματισμένο λουκάνικο λειτουργούν επίσης!
  3. Τυλίξτε τη ζύμη σε ρολό και παγώστε την για 25 λεπτά. Γιατί; Η ψύξη θα αποτρέψει τα ρολά σας από το να διαλυθούν καθώς κόβετε. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, προθερμάνετε το φούρνο σας. Θέλετε όλος ο φούρνος να είναι ζεστός και έτοιμος!

Βάλτε από πάνω λίγη παρμεζάνα και ψήστε για να γίνουν τραγανές και λιωμένες στην τελειότητα.

Pepperoni Pizza Rolls

Βουτήξτε τον πάτο των ρολών σε λίγο καλαμποκάλευρο πριν το ψήσιμο. Αυτό είναι εντελώς προαιρετικό, αλλά προσθέτει ένα υπέροχο CRUNCH στον πάτο.

Δεν έχω συναντήσει κανέναν που να μην του αρέσουν τα ρολά κανέλας και η πίτσα, και με τη σημερινή συνταγή, έχετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Ρολά πίτσα πεπερόνι

Recipe by Melissa PreyCourse: PizzaCuisine: FrenchDifficulty: Medium
Servings

8

servings
Prep time

1

hour 

45

minutes
Cooking time

20

minutes
Calories

3547

kcal
Yield

22

rolls

Συστατικά

  • 1 συνταγή σπιτικής ζύμης για πίτσα

  • 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο

  • 2/3 φλιτζάνι σάλτσα πίτσας (σπιτική ή αγορασμένη)

  • Ιταλικό καρύκευμα ή τριμμένο βασιλικό, ανάλογα με τη γεύση

  • σκόρδο σε σκόνη, ανάλογα με τη γεύση

  • 1 φλιτζάνι τεμαχισμένη μοτσαρέλα

  • 60-65 φέτες πεπερόνι

  • προαιρετικά: 1/2 φλιτζάνι κίτρινο καλαμποκάλευρο

  • προαιρετικά: επιπλέον μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό

Οδηγίες

  • Ετοιμάστε τη ζύμη πίτσας μέσω του βήματος 3. Όταν η ζύμη είναι έτοιμη, χτυπήστε την για να απελευθερώσετε τυχόν φυσαλίδες αέρα. Χωρίστε τη ζύμη στη μέση. Σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίξτε κάθε μισό σε ένα μεγάλο ορθογώνιο, περίπου 10×12 ίντσες.
  • Για να αποφύγετε το ενδεχόμενο να γίνουν τα ρολά πίτσας μούσκεμα από τη γέμιση, αλείψτε ελαφρά τις κορυφές τους με 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο το καθένα. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, πιέστε βαθουλώματα στην επιφάνεια των ορθογωνίων ζύμης για να αποτρέψετε το φούσκωμα. Δείτε την παραπάνω φωτογραφία για οπτική απεικόνιση. Απλώστε 1/3 φλιτζανιού σάλτσα πίτσας στην κορυφή κάθε ορθογωνίου ζύμης. Πασπαλίστε το καθένα ελαφρά με ιταλικό καρύκευμα και σκόνη σκόρδου.
  • Πασπαλίστε 1/2 φλιτζάνι τεμαχισμένη μοτσαρέλα ομοιόμορφα πάνω από τη σάλτσα και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω φέτες πεπερόνι. Τυλίξτε προσεκτικά τα ορθογώνια ζύμη σε σφιχτούς κορμούς. Τοποθετήστε τους κορμούς σε 1 προετοιμασμένο φύλλο ψησίματος, με την πλευρά της ραφής προς τα κάτω και βάλτε το φύλλο ψησίματος στο ψυγείο για να κρυώσει, χωρίς κάλυμμα, για τουλάχιστον 20 λεπτά. Η ψύξη εμποδίζει τα ρολά να διαλυθούν καθώς τα κόβετε.
  • Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προθερμάνετε το φούρνο στους 204°C (400°F). Στρώνετε δύο μεγάλες λαμαρίνες ψησίματος με στρώματα σιλικόνης ή λαδόκολλα.
  • Αφαιρέστε τους κορμούς από το ψυγείο και κόψτε τον καθένα σε 12 φέτες 1 ίντσας. Ρίξτε το καλαμποκάλευρο σε ένα πιάτο ή μπολ. Βουτήξτε το κάτω μέρος κάθε ρολού στο καλαμποκάλευρο και τοποθετήστε 12 σε κάθε λαμαρίνα, με την πλευρά του καλαμποκάλευρου προς τα κάτω. Το καλαμποκάλευρο είναι προαιρετικό, αλλά δίνει στο κάτω μέρος των ρολών μια επιπλέον νόστιμη τραγανή γεύση. Πασπαλίστε τις κορυφές των ρολών με επιπλέον τυρί, εάν το επιθυμείτε.
  • Ψήστε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά οι πλευρές. Ψύξτε για 5 λεπτά και σερβίρετε με φρέσκο βασιλικό από πάνω (αν θέλετε) και επιπλέον σάλτσα πίτσας για βουτιά. Τα ρολά πίτσας πρέπει να απολαμβάνονται αμέσως, αν και μπορούν να καλυφθούν καλά και να διατηρηθούν για μερικές ημέρες στο ψυγείο. Ζεστάνετε ξανά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Σημειώσεις

  • Make Ahead & Οδηγίες κατάψυξης: Εάν σκοπεύετε να φτιάξετε αυτό το σνακ νωρίτερα, προετοιμάστε τα ρολά μέχρι το βήμα 3, όπου παγώνετε τους κορμούς στο ψυγείο. Καλύψτε τα ρολά σφιχτά με πλαστική μεμβράνη και βάλτε τα στο ψυγείο για έως και 1 ημέρα. Την επόμενη μέρα, συνεχίστε με τη συνταγή. Τα ψημένα ρολά πίτσας καταψύχονται καλά, έως και 3 μήνες. Ψήστε τα κατεψυγμένα ρολά στους 177°C (350°F) για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ζεσταθούν. Δείτε τη συνταγή για τη ζύμη πίτσας για το πώς να καταψύξετε και να ξεπαγώσετε τη ζύμη πίτσας.
  • Μισή παρτίδα: για να προκύψουν 12 ρολά. Καταψύξτε τη μισή ζύμη πίτσας για μια άλλη φορά.
  • Φόρµα για µάφιν ή ταψί 9×13 ιντσών: Μπορείτε να ψήσετε αυτά τα ρολά σε φόρμες για μάφιν ή σε φόρμες ψησίματος 9×13 ιντσών. Ο χρόνος ψησίματος είναι ο ίδιος.

Τα ρολά πίτσας με πεπερόνι είναι το τέλειο ορεκτικό για την ημέρα του παιχνιδιού που συνδυάζει δύο αγαπημένα του κοινού – την πίτσα και τα ρολά κανέλας. Αυτή η συνταγή σας καθοδηγεί στο πώς να φτιάξετε τα ρολά από το μηδέν χρησιμοποιώντας σπιτική ζύμη πίτσας. Αν και η διαδικασία απαιτεί λίγο χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα των ζεστών, λιωμένων, γεμισμένων με πεπερόνι ρολών αξίζει τον κόπο.

Η συνταγή μπορεί εύκολα να μειωθεί στο μισό για μικρότερες συγκεντρώσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, σερβίρετε τα ρολά πίτσας ζεστά αμέσως μετά το ψήσιμο. Η επίστρωση καλαμποκάλευρου στον πάτο τους δίνει ένα επιπλέον τραγανό τραγανό. Συνοδέψτε τα ρολά πίτσας με επιπλέον ζεστή σάλτσα πίτσας για βουτιά για να ολοκληρώσετε τις γεύσεις. Τα σπιτικά ρολά πίτσας θα γίνουν ανάρπαστα στο επόμενο πάρτι σας για την ημέρα του παιχνιδιού ή στο επόμενο potluck.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *